Henkalla on asiaa

Putinillako päässä sarvet!?

  • Putinillako päässä sarvet!?

Heitin muutama kuukautta sitten sketsiä että Suomen ulkopolitiikka on siinä jamassa et olis aika
kaivaa UKK haudastaan ja koettaa re-animoida sitä. Umpisurkeasta tilanteesta on yritettävä repiä huumoria mut tosiasiassa tästä on nauru kaukana. Olemme saaneen maan johtoon kykypuolueen uusliberalisti profeettoja jotka fanittavat yhdysvaltoja toimien bryssel-washington akselin transatlantisten eu-setien nimessä fanaattisina käytettyjen autojen kauppiaina. Kabineteissa meidän on jo Iken vuosina luvattu sotilasliitto naton jäseniksi, kävi se sitten kansalle tai ei. Isojen poikien geopoliittisista kalisteluista on leikki kaukana varsinkin kun sillä on saatu ajettua kokonainen kansakunta keskellä eurooppaa kaaokseen ja sisällissotaan.

 

Yhteentörmäyksen johdosta olemme palanneet kylmän sodan politiikkaan, kauppa ja diplomatia suhteet ovat käytännössä unionin ja venäjän välillä katkenneet. USA käskee ja eurokraatit tekevät työtä käskettyä vieden pohjan jo umpi surkeassa jamassa rypevältä taloudelta tragikoomiset mittasuhteet saavuttaneessa pakotenahistelussa tärkeimmän kauppakumppanimme kanssa. Yhdysvaltojen omat kauppasuhteet ovat Venäjän kanssa pysyneet tästä huolimatta lähes muuttumattomana. Vaikea uskoa etteivätkö johtajamme kykenisi näkemään taustalla piileviä tarkoitusperiä tutkimalla kriisin taustoja ja luomalla kokonaiskuvan tilanteesta faktojen pohjalta välttäen propagandaa jota valtamedia syöksee suu vaahdossa kummallakin puolella. Harva muistaa enää sitä kun Putin antoi kesällä 2013 turvapaikan NSA-tietovuotaja Edward Snowdenille ja kuinka Venäjä teki kaikkensa estääkseen yhdysvaltojen nato-koalition hyökkäyksen sisällissodan runtelemaan Syyriaan. Sota-alukset olivat jo matkalla, kaikki valmiina hyökkäykseen käskyn tullessa. Sitä ei kuitenkaan koskaan tullut. Venäjällä oli tietysti omat syynsä viheltää peli poikki ja koettaa saada vakautta lähi-itään.

 

Virhe! Ukraina oli jo lähtökohtaisesti yksi maailman korruptoituneimmista valtioista. Sitä repivät kahtia voimat idän ja lännen välillä kunnes kaikki roihahti ilmiliekkeihin länsimaiden johtajien valettua bensaa ympäri maidania. Kärkkäimpänä paikalla oli tietysti vanha sotahaukka John McCain, Victoria Nuland ja Geoffrey Payatt. Jälkimmäisten välinen kuuluisa Fuck-EU puhelu vuosi jopa julkisuuteen ja sisällöstä kävi ilmi kuka on yhdysvaltojen valinta coup d'etatn jälkeisen Ukrainan johtoon. Yats takapiruineen hoisi homman kotiin. Tässä on taustalla niin isot voimat että sitä on tavallisen kansalaisen vaikea edes käsittää. Totuus on kuitenkin se että eu-venäjä suhteet on käytännössä tuhottu, koko Ukrainan kriisi on kaadettu itä-naapurin niskoille, asekauppa käy ennästystahtiin, uhka on luotu ja nato on jälleen saanut oikeutuksen olemassaololleen, Länsimaiset suuryritykset ovat jakaneet Ukrainan luonnonvarat ja kansallisomaisuuden keskenään kuin ryöstösaaliin. Ukrainan keskuspankin kullat napattiin välittömästi FEDin holveihin amerikkaan "vakuudeksi" IMF ja kumppanien rahoituksesta. Uuden hallinnon pääkallopaikoilla ovat ulkomaalaiset siirtomaaisännät, krim anexattu ja itä-ukraina on raunioina. Koko sirkus kaikkien aikojen kalleimpien olympialaisten jälkeen on mielestäni ei jätä Putinin Venäjälle motiivin hiventäkään. Lähihistoriastakin jotain oppineena katseeni suuntautuu länteen.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Henri Keinänen

Käykää tykkäämässä ja jakakaa eteenpäin! Nyt on aika yhteisvoimin nostaa Suomi suosta ja antaa kenkää valtapuolueille maanpettureineen!

https://www.facebook.com/henrikeinaneneduskuntaan
https://www.facebook.com/pages/Suomen-Tulevaisuus/...

Toimituksen poiminnat